Onovertroffen buffetten!
Laat onze keuken u verrassen!
Aardappelsalade Rundvleessalade Krabsalade
Gevulde eieren
Gerookte forel
Salade caprese
Gemengde groene salade
XXX
Varkenshaaspuntjes in champignonsaus Visstoof met dillesaus
Kipsaté met satésaus
Rijst
Aardappelgratin
Groenten
Stokbrood met room- en kruidenboter
23 euro 50 per persoon
Koude gerechten
Brabantse rundvleessalade gegarneerd met ei en tomaatjes Aardappelsalade met romige crème fraÎche
Griekse salade van verse slasoorten, Griekse feta en tomaten Koude pastasalade
Salade niꞔoisse opgemaakt met seizoengroenten en een romige dressing Carpaccio met rucola, pestodressing en pijnboompitten Buffelmozzarella met tomaat en ragfijne bieslook
Krabsalade
Gerookte zalm
Gerookte forel
Warme gerechten
Gepocheerde zalm Visstoof in witte wijnsaus Beenham met chutneysaus Kipsáte met satésaus Seizoengroenten Aardappelgratin
Rijst met dunne preiringen
Stokbrood en vloerbrood met room- en kruidenboter
27 euro 50 per persoon
Koude gerechten
Brabantse rundvleessalade gegarneerd met ei en tomaatjes Aardappelsalade met romige crème fraÎche
Koude pastasalade
Salade niꞔoisse opgemaakt met seizoengroenten en een romige dressing Carpaccio met diverse slasoorten, truffeldressing, Parmezaanse kaas en pijnboompitten Dun gesneden rosbief
Buffelmozzarella met tomaat en ragfijne bieslook
Licht pittige makreelsalade
Salade van garnalen en rivierkreeftjes
Gerookte zalm
Gerookte forel
Gerookte heilbot
Warme gerechten
In zijn geheel gepocheerde zalm Visstoof in witte wijnsaus Beenham met chutneysaus
Boeuf Bourguignon
gestoofd rundvlees in rode wijnsaus met champignons, uitjes en reepjes spek Seizoengroenten
Bonne femme
gebakken aardappeltjes met wortel, doperwten, champignons en spekjes Gebakken rijst
Stokbrood en vloerbrood met room-, kruidenboter en aioli
31 euro per persoon
Koud
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffeldressing
Parmaham, serranoham en pepersalami
Koude pasta salade Gemarineerde ansjovis Buffelmozzarella met tomaat en ragfijne bieslook Diverse gerookte vissoorten
Groene- en zwarte olijven
Warm
In zijn geheel gebraden rosbief
Kip Saltimbocca
Zeebaars met citroen en tomaat Aardappelpesto gratin
Minipizza met rucola, Parmaham en zongedroogde tomaatjes
Deegpasta’s
Tagliatelle Farfalle
Pastasauzen
Carbonara Bolognese
Vers afgebakken stokbrood en ciabatta ’s met room-, kruidenboter en aioli
32 euro 50 per persoon
Voorgerecht (op het buffet)
Licht gebonden bospaddenstoelensoep
Koude gerechten
Aardappel-preisalade met romige crème fraÎche
Waldorfsalade met selderij, appel, rozijnen en walnoten
Koude pastasalade
Gemengde groene salade met dressing en diverse garnituren Rundercarpaccio opgemaakt met truffeldressing, Parmezaanse kaas en pijnboompitten Vitello tonato – dungesneden kalfsvlees met tonijnmayonaise
Roompaté met cranberrysaus
Lauwwarm geitenkaasje waarvan enkele omhuld in spek
Salade van garnalen en rivierkreeftjes
Gerookte zalm
Gerookte forel
Gerookte heilbot
Warme gerechten
Hele gamba’s in knoflook Zeebaars met citroen en tomaat Gebraden ossenhaas met laurier Parelhoen omhuld in duinham Aardappelpuree
Bonne femme
gebakken aardappeltjes met wortel, doperwten, champignons en spekjes Groene groenten
Romige pasta
Stokbrood, plukbrood en vloerbrood met room-, kruidenboter en aioli
48 euro 50 per persoon
Voorgerecht
Frans uiensoep met een kaascrouton
Koude gerechten
Salade van zeevruchten
Tuinsalade Louise – wortel, bleekselderij, bloemkool, tomaten en sperziebonen
Salade bospaddenstoelen – gemengde salade met gebakken bospaddenstoelen en bijpassende garnituren
Gemengde groene salade
Gegrild geitenkaasje met pijnboompitten en honingdressing
Brie met walnoten
Diverse gerookte vissoorten zoals; gerookte zalm, gerookte heilbot en gerookte forel
Warme gerechten
Boeuf Bourguignon - gestoofd rundvlees in rode wijnsaus met champignons, uitjes en reepjes spek Coq au vin – stofpotje van gevogelte in rode wijnsaus
Kalfsvlees in roomsaus
Zalmpapiette in bieslooksaus
Harico vert omhuld in spek
Parijse worteltjes
Gratin Dauphinois
Stokbrood, plukbrood, vloerbrood met room-, kruidenboter en aioli
32 euro 50 per persoon